Gnesta veterinärpraktik

Välkomna till vår veterinärmottagning i Gnesta!


Vi tar emot patienter mån-fre 8.30-17 (tidsbokning gäller). På tisdagar och torsdagar har vi kvällsöppet till kl 19. Onsdagar drop-in mellan 9-16 för vaccinationer, stygntagning och cartrophensprutor. Jourverksamhet i mån av tid kvällar, nätter och helger. Ring eller maila för att boka tid!


Vi har ett välutrustat lab, röntgen, ultraljud, operationssal med gasnarkos där vi utför allt från kastrationer till mer avancerade operationer, enkel och avancerad tandvård med gasnarkos, tandröntgen, seniorkontroll, avlivning m.m.


Vi gör även hembesök! Många hundar och kanske speciellt katter tycker det är jobbigt med bur och bilresa till en mottagning. Bokar du hembesök slipper du den stressen. Speciellt när det är dags för din trotjänare att somna in kan det vara skönt att göra det i hemmets lugn. Vi gör hembesök i Järna, Nykvarn, Gnesta, Stjärnhov, Björnlunda, Hölö, Trosa, Södertälje, Mölnbo, Vagnhärad, Mariefred, Strängnäs med omnejd.


Vi har två filialer i Nykvarn och Flen. Se "Kontakta oss" för adress och mer information.


Observera att avbokning måste ske senast dagen innan bokat besök. Uteblivet besök debiteras med 300 kr, utebliven operationstid med 500 kr.


Betalningsmetoder Kort, Kontant, SwishVåra Medarbetare


Leg vet Emma Ekman

Jag tog veterinärexamen från Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i januari 2009. Innan dess gick jag en tvåårig djursjukvårdarutbildning i USA. Sedan dess har jag arbetat med smådjur på Universitetsdjursjukhuset SLU i Uppsala, Morgongåva veterinärklinik samt Uppsala veterinärmottagning. Jag har även arbetat en kortare tid på UDS ambulatoriska klinik och distriktsveterinärerna i Hudiksvall. Mina specialintressen är kattens sjukdomar, medicinska utredningar och bilddiagnostik (röntgen och ultraljud) samt obstetrik.

Leg vet Frida Matsson

Frida Matsson har jobbat hos oss på Gnesta Veterinärpraktik sedan början av 2016. Frida tog veterinärexamen 2008 i Köpenhamn och har sedan dess jobbat hos Distriktsveterinärerna i Hedemora, Borlänge och Örnsköldsvik. Hennes intresseområden är framför allt tandvård, kirurgi, och sårskador, men hon har en bred erfarenhet av det mesta inom smådjurssjukvård. Hon har egna katter och hästar och spenderar det mesta av fritiden på hästryggen.

Leg djursjukskötare Jenny Karlsson

Jenny är vår legitimerade djursjukskötare. Hon finns oftast på operationsavdelningen där hon söver djuren, assisterar kirurgen och tar hand om djuren när de vaknar upp från operationer. De dagar hon inte är på operation finns hon tillgänglig för tandsten, vaccinationer, höftledsröntgen mm. Hon har långvarig erfarenhet från Animalens smådjursklinik. En brun labrador brukar hon leka med på fritiden!

Djurvårdare Felippa Flemström

Felippa finns ofta i receptionen, telefonen eller assisterar med blodprover och dylikt inne på rummen. Felippa har haft hästar, hundar och katter.

Djurvårdare Ellinor Eriksson

Ellinor finns i receptionen, telefonen eller så assisterar hon med blodprover, röntgen mm. Om hon inte är i Gnesta så är hon oftast med som sköterska på våra filialer i Nykvarn och Flen. Ni finner henne även på vår hemsida och instagram där hon håller er uppdaterade.

Djurvårdare Elise Söderberg

Elise jobbar som receptionist och djurvårdare och assisterar veterinärerna med blodprov och röntgen m.m. Innan hon kom till oss har hon bl.a jobbat hos distriksveterinärerna i Flen. Hon bor med katt och hund. Kom in med en varghund och Elise skriker av lycka!

Djurvårdare Izabella Dahlstrand

Izabella hittar du i reception, i telefonen eller assisterande med blodprov och röntgen m.m. Hon har tidigare haft hund och favoritrasen är rottweiler. Just nu har hon en katt i hemmet. Bild kommer

Leg Vet Sandra Lennartsson

Sandra har tidigare jobbat på Distriksveterinärerna i Dalarna och Södermanland. Sandra tycker om de flesta fallen men gillar när arbetet är varierat, så förutom jobb på kliniken i Gnesta så hittar du henne på vår filial i Nykvarn och hon åker även ut på många hembesök.

Leg Vet Monika Leander

Monika har tidigare jobbat på UDS, distriktsveterinärerna i Arvidsjaur samt Djursjukhuset Sundsvall. Hennes favoritområden är kirurgi, akutmedicin och det äldre djuret.

Leg Vet Alicia Jimenez

Alicia har nyligen flyttat till Sverige från Spanien, där hon har jobbat som veterinär i 12 år. Hon är kunnig inom tandvård och mjukdelskirurgi, men hon har även en bred erfarenhet av det mesta inom smådjurssjukvård. Hon är lite extra intresserad av hudfall och mjukdelskirurgi. I dagsläget pratar Alicia engelska, men tar kurser för att lära sig svenska.